Actualitat
Acord de col·laboració entre OCC i Llanetes amb companyia

Acord de col·laboració entre OCC i Llanetes amb companyia

Llanetes amb companyia confecciona ninotets que regala als nens i nenes hospitalitzats perquè se sentin més acompanyats.

El passat 29 de març, Osona Contra el Càncer va fer entrega de 325 cabdells de llana de diferents colors per un valor total de 1000 € a l’associació sense ànim de lucre Llanetes amb companyia. Darrere d’aquesta entitat hi ha un grup de dones voluntàries que treballen incansablement per fer arribar un somriure –com diuen elles– als infants que es troben ingressats en diversos hospitals del territori amb l’objectiu que se sentin més acompanyats. La seva manera d’animar-los és entregant-los amigurumis, uns ninots de ganxet que fan elles mateixes de manera totalment altruista. Aquests peluixos estan teixits amb llana ignífuga i antial·lèrgica, sense detalls de plàstics a fi d’evitar ser perillosos per a les criatures.

A la imatge, el tresorer d’Osona Contra el Càncer, Joan Vivet Faja, en el moment del lliurament dels cabdells de llana a Llanetes amb companyia, acompanyat de l’Anna Nualart, responsable de la junta local d’OCC a Sant Hipòlit de Voltregà i de Montse Soler, responsable de la junta local de Torelló i també membre de l’equip de Llanetes amb companyia.

Acord de col·laboració entre OCC i Llanetes amb companyia