Fes-te Teamer d’OCC

Ajudeu-nos amb només 1 euro al mes. Encara que et sembli poc, aquest euro és molt important per nosaltres i encara ho és més per tots els malalts i els seus familiars a qui podrem ajudar.

logo teaming vertical

Què és Teaming?

Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes.

La filosofia de Teaming es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes.

Com puc ser Teamer d’Osona Contra el Càncer?

Molt fàcil i en només quatre senzills passos:

1Registra’t a Teaming aquí

2Uneix-te al nostre grup de Teaming aquí

3Escull la forma de pagament que prefereixis

4Difon el grup entre els teus amics i familiars!

A partir d’aquest moment, estaràs aportant automàticament 1€ al mes a la nostra associació. Encara que et sembli poc, aquest euro és molt important per nosaltres i encara ho és més per tots els malalts i els seus familiars a qui podrem ajudar.

Llavors, si ens unim tots plegats, t’imagines tot el què podrem fer? Ajuda’ns a difondre el nostre grup de Teaming! Explica-ho als teus amics i familiars i comparteix-ho a les teves xarxes socials. En aquest enllaç, et facilitem eines que t’ajudaran a fer-ho. Junts serem més forts!

I això no és tot. Cada euro que ens donis a través de Teaming desgrava a la declaració de la renda i des de la Fundació Teaming t’emetran un certificat de donacions que et permetrà obtenir desgravacions fiscals a la declaració de la renda que presentis el proper any.

Descobreix com un sol euro pot canviar vides

I si vull deixar de fer aportacions mensuals?

Doncs també molt fàcil: En qualsevol moment podràs deixar de col·laborar sense haver de donar-nos cap tipus d’explicació. Simplement has de clicar el botó “Ja no vull col·laborar” que trobaràs dins el teu perfil de Teaming. Però abans de fer aquest pas, et demanariem que t’ho repensis una mica. Possiblement, per a tu serà un insignificant euro al mes, però per a nosaltres, cada euro és importantíssim.

Tens algun dubte o alguna consulta?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari o escriu-nos un correu a tac.r1721022251ecnac1721022251leart1721022251nocan1721022251oso@a1721022251duja1721022251. Estarem encantats d’ajudar-te i resoldre tots els teus dubtes.

Ens veiem a Teaming i moltes, moltes gràcies per la teva ajuda!