Premis Osona Contra el Càncer

Premi UVic – Osona Contra el Càncer

La UVic, amb la intenció de promoure la incorporació dels estudiants de Batxillerat a la formació superior, i amb el convenciment que aquesta formació ha de combinar adequadament docència i recerca, convoca anualment els Premis UVic als millors treballs de recerca de batxillerat.

Aquests premis tenen l’objectiu d’ajudar els estudiants preuniversitaris a incorporar-se a la formació universitària tot incentivant les seves vocacions científiques i promovent el gust per la recerca.

Amb la finalitat de promoure la formació i recerca de la malaltia del càncer, des de l’any 2001, Osona Contra el Càncer col·labora amb el Premi Osona contra el Càncer als millors treballs que tinguin per objecte d’estudi la prevenció, les causes, la incidència, el tractament, l’entorn del malalt o qualsevol altre element que faci referència a aquesta malatia. La dotació del Premi Osona contra el Càncer és de 5.000 euros.

Premi d’Infermeria Osona Contra el Càncer

La delegació d’Osona del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) i l’associació Osona Contra el Càncer convoquen anualment el Premi d’Infermeria Osona Contra el Càncer.

L’objectiu del certamen és premiar aquells treballs de recerca específica, publicats o inèdits, sobre qualsevol aspecte relacionat amb les cures infermeres a pacients oncològics desenvolupats a la comarca d’Osona. El premi està dotat amb 3.000 euros.