Sessions de reflexologia podal

El diagnòstic d’una malaltia oncològica suposa un trasbals per a qualsevol família. Una de les activitats principals d’Osona Contra el Càncer és oferir serveis a pacients i familiars i als seus cuidadors, com és ara la reflexologia podal, per tal de millorar-ne la qualitat de vida durant totes les fases del tractament.

Sessions de reflexologia podal

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica holística que consisteix a estimular diferents punts reflexos que tenim a la zona del peu. És una tècnica manual que es realitza fent pressions en punts concrets de la planta del peu per produir una intensa irrigació i un estímul en la innervació nerviosa local, que té la capacitat de millorar totes les funcions d’òrgans i teixits de l’organisme.

L’estimulació de les zones reflexes ajuda a alliberar la tensió del cos i asserenar les emocions, allibera l’estrès, angoixes, donant relaxació i benestar a les persones.

La reflexologia podal està dins la medicina alternativa; per tant, serveix com a complement en els tractaments mèdics, mai és un substitut dels tractaments i recomanacions mèdiques.

Beneficis de la reflexologia podal

Practicar aquesta teràpia ens ajuda a prevenir diferents símptomes i afeccions, així com a aconseguir un equilibri físic i mental. Beneficis que ens aporta:

 • Ens relaxa i disminueix l’estrès
 • Allibera angoixes i depressió
 • Millora la circulació de la sang, redueix els nivells de colesterol i triglicèrids en sang
 • Millora la qualitat del son
 • Millora l’estrenyiment i la funció intestinal
 • Desinflama la zona cervical, dorsal i lumbar
 • Desinflama i alleuja el desgast per artrosis i artritis

És per aquest motiu que, Osona Contra el Càncer, amb la Marta Giravent (terapeuta natural especialitzada en reflexologia podal, kinesiologia, Flors de Bach i en massatge crani-facial) al capdavant, ofereix el servei a tots els usuaris d’oncologia que ho demanin. Per poder sol·licitar-lo, és imprescindible posar-se en contacte amb nosaltres per telèfon, o bé omplint el formulari següent.

Contacteu amb nosaltres si voleu començar a fer reflexologia podal

Contacteu amb nosaltres si esteu interessades en les sessions de reflexologia podal destinades a pacients d’oncologia omplint el següent formulari:

  Indiqueu-nos a continuació quina és la vostra preferència de dia i lloc per realitzar la sessió*

  * Camps obligatoris

  També podeu contactar per telèfon trucant al 938 851 241 de dilluns a divendres de 10:00h a 12:30h i dimarts de 17:30h a 19:00h.