Actualitat
Cristina Herrera candidata al premi Osonenc de l'any 2023

Cristina Herrera candidata al premi Osonenc de l’any 2023

L'Osonenc de l'Any és un guardó creat per EL 9 NOU fa més de quinze anys per distingir les persones de la comarca que han destacat en el seu àmbit. 

El Teatre Angel Guimerà de Santa Eugènia de Berga acollirà el divendres 31 de maig la gala del Premi Osonenc de l’Any. El jurat, format per periodistes d’EL 9 NOU i EL 9 TV i representants de les entitats que participen en els premis, ha escollit els 10 candidats entre els quals hi figura la nostra presidenta Cristina Herrera.

Des d’ara i fins el 8 de maig, es pot votar per decidir els tres finalistes, un dels quals serà qui agafi el relleu de Lluc Crusellas, considerat el millor xocolater del món i que es va imposar l’any passat. Es pot votar de dues maneres: omplint tantes butlletes com es vulguin, que aniran apareixent des d’ara i fins al 6 de maig en l’edició impresa del diari EL 9 NOU, o a través de la pàgina web del diari, on un cop registrat com a usuari es permet votar una sola vegada per persona. Entre tots els participants a la votació se sortejaran entrades gratuïtes per visitar el MNAC.

Recordem que, el primer premi Osonenc de l’Any fou concedit a la nostra presidenta d’honor Montserrat Freixer l’any 2007.

Des d’aquí us animem a participar en l’elecció de l’Osonenc de l’Any clicant aquest enllaç: https://occ.ong/vota

Desitgem molta sort a tots els candidats!