L’Escola d’Hostaleria d’Osona amb OCC
Els alumnes de 1r i 2n de Superior de Direcció en Cuina de l'Escola d'Hostaleria d'Osona a l'assignatura de FOL i EiE, van crear una cooperativa, per veure'n el funcionament.
Els alumnes de 1r i 2n de Superior de Direcció en Cuina de l’Escola d’Hostaleria d’Osona a l’assignatura de FOL i EiE, van crear una cooperativa, per veure’n el funcionament. Els alumnes de 1r, Dani Calderer, Biel Boix, Alba Rico i David Salvans, i de 2n, Dalila Ramírez i Raúl Costa, amb Bel Ribas, com a tutora de les assignatures, van crear i posar a la venda dos productes, els primers, una melmelada de figa i mel, i una de poma i canyella. I el segon producte unes ametlles garapinyades i amb xocolata. Amb els beneficis guanyats, el 10%, van decidir donar-los a Osona Contra el Càncer, “ja que directament o indirectament, aquesta malaltia ha tocat a casi totes
les famílies”.