Actualitat
Inauguració SJD Pediatric Cancer Center

OCC present a l’acte inaugural del SJD Pediatric Cancer Center

Gràcies a la campanya "Junts Contra el Càncer Infantil", la nostra entitat, va aportar 50.000€ per fer realitat l'inici de les obres d'aquest centre que vol consolidar-se líder a nivell internacional.

El passat 16 de juny, Osona Contra el Càncer va ser present a l’acte inaugural del SJD Pediatric Cancer Center a Barcelona.

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona és un nou centre monogràfic al servei d’infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. La instal·lació concentra, en un espai comú, els serveis assistencials adreçats al pacient que pateix un càncer del desenvolupament, així com els espais dedicats a la recerca. L’objectiu és atendre de manera més eficaç, eficient i adequada un gran volum de pacients, més de 400 de nous a l’any, amb l’equip altament especialitzat de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

 

 

Gràcies a l’èxit de la campanya “Junts Contra el Càncer Infantil“, en què l’any 2017 s’hi va abocar la comarca sencera, mostrant la seva gran generositat, la nostra entitat va fer una aportació de 50.000€, per poder fer realitat l’inici de les obres.

Fruit del nostre esforç i el de tantes altres entitats, empreses i particulars d’arreu, l’any 2018 es va posar la primera pedra d’aquest macroprojecte, que ha tingut un cost aproximat d’uns 40 milions d’euros. La nostra associació va ser-hi present aleshores i també ha pogut ser testimoni privilegiat del tret de sortida de la seva posada en funcionament.

Cal tenir present que Sant Joan de Déu és un dels principals centres de referència per a la mainada osonenca que emmalalteix de càncer i que, per aquest motiu, Osona Contra el Càncer no podia deixar de participar en la creació  de les seves noves instal·lacions i en la millora del seu servei assistencial.

L’agraïment a la nostra contribució es veu reflectit en el panell de l’entrada principal del nou centre i en una de les habitacions destinades als nens i nenes ingressats en planta, la número 212, que porta el nom d’Osona Contra el Càncer.