Actualitat
conveni pinkmama occ

Pinkmama i OCC renoven el conveni de col·laboració

Un any més, les dues entitats sumen forces per dotar l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic de "Gorros amb Superpoder".

Un any més, i ja en van dos, Pinkmama i Osona Contra el Càncer sumen forces per dotar l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Universitari de Vic de “Gorros amb Superpoder”.

Pinkmama és un projecte que neix a Vic l’any 2017 de la mà de Marta Vilar amb l’objectiu d’ajudar les dones amb càncer de mama. Intentar veure’s “guapa”, sense cabell, sense celles, sense pestanyes, va ser el treball més intens que va haver d’afrontar la Marta quan a finals del 2016 va ser diagnosticada d’un càncer de mama. Gràcies a això, va descobrir que podia aprofitar la seva professió dissenyant gorros per a ser regalats a unitats d’oncologia. Aquest seria i és el seu projecte i la seva forma de seguir present i ajudant altres dones que estan passant el mateix que ella.

Ara, i gràcies a aquesta col·laboració, Osona Contra el Càncer seguirà regalant els “Gorros amb Superpoder” de Pinkmama a totes aquelles persones que estiguin enmig d’un procés de quimioteràpia i els calgui aquest complement per tal que se sentin acompanyades.

https://www.pinkmama.org