Actualitat

Sabeu que ser solidari/solidària té recompensa?

Osona Contra el Càncer, com a entitat sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, compleix amb els requisits establerts en la Llei 49/2002 sobre el règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Osona Contra el Càncer, com a entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, compleix amb els requisits establerts en la Llei 49/2002 sobre el règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Des de gener de 2020, quan una persona ens fa una donació pot recuperar fins al 80% dels primers 150 euros que doni i el 35% de la quantitat que excedeixi d’aquest import. En el cas de les empreses, la deducció és d’un 35% de qualsevol import donat.

És important destacar que les deduccions recurrents a una mateixa entitat tenen un 5% de deducció afegida als percentatges anteriors, a partir del tercer any consecutiu de donació, tant per a particulars com per empreses.

Perquè puguem informar correctament a l’Agència Tributària de cadascuna de les donacions, així com emetre el certificat fiscal corresponent, és imprescindible que sol·liciteu el vostre certificat de donació en aquest enllaç.