Actualitat
Torna la campanya "Posem-li Pebrots al Càncer"

Torna la campanya “Posem-li Pebrots al Càncer” els dies 14 i 15 d’abril

Aquesta edició se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril als 680 establiments Condis de Catalunya, que posaran a la venda més de 66.000 bosses de pebrots solidaris, a 1,5 euros cadascuna.

Torna la campanya "Posem-li Pebrots al Càncer" els dies 14 i 15 d'abril.

Els dies 14 i 15 d’abril se celebrarà la novena edició de la iniciativa.

  • Condis i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) impulsen per novè any consecutiu aquesta iniciativa per recaptar fons per als programes de suport i atenció psicosocial per als malalts de càncer i les seves famílies
  • Aquesta edició se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril als 680 establiments Condis de Catalunya, que posaran a la venda més de 66.000 bosses de pebrots solidaris, a 1,5 euros cadascuna
  • Prop de 1.000 persones voluntàries de tot el territori català s’encarregaran de difondre la campanya als supermercats Condis

Un any més, la cadena de supermercats Condis i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) – Junts Contra el Càncer impulsen la iniciativa ‘Posem-li Pebrots al Càncer’, amb l’objectiu de solidaritzar-se amb els pacients oncològics i difondre tanmateix la tasca d’acompanyament i suport que realitzen les entitats adherides a la FECEC en la lluita contra el càncer.

La campanya d’enguany, que arriba a la seva novena edició, se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril, i durant aquests dos dies, la ciutadania i, en particular, els clients dels supermercats Condis podran participar en el programa solidari a través de la compra de pebrots solidaris. Aquest any es posaran a la venda un total de 66.000 bosses de pebrots, proveïdes per Agroponiente, a un preu simbòlic d’1,5 euros cadascuna, en els 680 establiments de què disposa Condis a Catalunya. Cada bossa durà un pebrot vermell i un de verd, i la recaptació resultant serà íntegrament destinada a l’impuls de projectes d’atenció psicosocial per als malalts de càncer i les seves famílies.

En paraules de Lourdes Bullich, cap d’Assumptes Públics i Comunicació de Condis, “com cada any, des de Condis volem aportar el nostre gra de sorra en la lluita contra el càncer, afavorint la venda dels pebrots solidaris als nostres establiments i encoratjant els nostres clients a sumar-se a la campanya”. En aquesta línia, Bullich ha destacat que “confiem en la implicació i solidaritat de la ciutadania que, edició rere edició, ha demostrat la seva sensibilització envers la realitat del pacient oncològic a casa nostra”.

Per la seva part, Maria Assumpció Vilà, presidenta de la FECEC i de la Fundació Oncolliga, ha destacat que “la campanya ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ és molt important per fer créixer la sensibilització de la població en general vers les persones amb càncer i les seves famílies. A més, ens ajudarà a seguir treballant en la millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics i a seguir oferint serveis, tant per a ells com pels seus familiars i cuidadors, a través de les nostres entitats”. Vilà també destaca que la campanya fomenta l’alimentació saludable, aspecte clau en la prevenció del càncer, i ha volgut traslladar un missatge d’agraïment al voluntariat que cada any fa possible que “Posem-li Pebrots al Càncer” es dugui a terme.

Prop de 1.000 persones voluntàries

En aquesta novena edició, ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ comptarà amb prop de 1.000 persones voluntàries de tot el territori català, convocades per les entitats adherides a la FECEC, les quals s’encarregaran de donar a conèixer els objectius de la campanya i de difondre entre els clients la tasca d’acompanyament que realitzen aquestes entitats. D’aquestes persones voluntàries, 175 són estudiants d’ESO, que participen amb les entitats federades través de l’assignatura de Servei comunitari.

A Vic hi haurà una trentena de voluntàries d’Osona Contra el Càncer repartides entre els quatre establiments Condis de la ciutat:

  • Doctor Junyent, 5
  • Avda. Olimpia, 9
  • Plaça Divina Pastora, 10
  • Molí d’en Saborit, 13

Us esperem el divendres 14 i el dissabte 15 d’abril als Condis de #Vic per posar-li pebrots al càncer!

Recorda! Amb la compra d’aquests pebrots solidaris estaràs ajudant a les persones amb càncer i les seves famílies. Només per 1,5€!