Actualitat
Presentat en societat el logotip commemoratiu del 25è aniversari de l'associació

Presentat en societat el logotip commemoratiu del 25è aniversari de l’associació

El logotip, dissenyat per Eudald Maideu, de forma absolutament desinteressada, representa els valors fonamentals i la trajectòria de l'associació.

Osona Contra el Càncer va presentar al final de l’Assemblea General 2023, celebrada el passat divendres 24 de març a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici El Sucre de Vic, el logotip commemoratiu del nostre 25è aniversari.

El logotip, dissenyat per Eudald Maideu, de forma absolutament desinteressada, representa els valors fonamentals i la trajectòria de l’associació.

Explicat amb les seves pròpies paraules: “Quan va néixer l’associació es va plantar una llavor que amb el pas dels anys n’ha crescut un arbre. L’arbre s’ha anat regant amb la tasca de l’associació i s’ha anat fent gran.

Cada flor, cada fruit o el que la vostra imaginació hi vulgui veure, està representada amb un llaç solidari contra la malaltia del càncer. Hi ha 25 llaços que representen els 25 anys de l’associació, colorejats amb els principals colors que identifiquen els diferents tipus de càncer.

Aquesta serà la imatge que acompanyarà, durant tot aquest any, els actes commemoratius de celebració del 25è aniversari.

Estem emocionats de celebrar aquesta fita amb tots vosaltres i esperem continuar la nostra tasca tots junts. Gràcies pel vostre suport continu i dedicació a la nostra causa. I gràcies Eudald per la teva contribució altruïsta a la celebració del nostre aniversari.

Per molts anys més!

Osona Contra el Càncer és una associació sense ànim de lucre, fundada a Osona el 21 d’abril de 1998 i declarada d’utilitat pública l’any 2018, que té per objectiu ajudar les persones afectades de càncer i el seu entorn més proper.