Actualitat
Premis ArTabac Osona Contra el Càncer 2024/2024

La primera edició dels premis ArTabac ja té els centres guanyadors

L'Institut de Gurb, l'escola Sagrats Cors de Centelles i l'Institut "Les Margues" de Calldetenes son els centres premiats que es coneixen coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac.

El jurat ha donat a conèixer els centres guanyadors de la prova pilot ArTabac curs 2023/2024. En aquesta primera edició s’han presentat 26 treballs d’entre els quals s’han seleccionat els tres guanyadors:

El jurat, format per membres de la junta d’Osona Contra el Càncer i col·laboradors de l’associació, ha destacat l’originalitat i l’esforç de tots els treballs presentats i se n’orgulleix de la bona acollida que ha tingut la campanya per part de tots els centres participants en aquesta primera edició.

En les pròximes setmanes es convocaran els representats dels centres i els equips guanyadors per l’entrega de premis que consisteixen en un viatge a Port Aventura per a tots els guanyadors, una tablet per a cada un dels membres de l’equip guanyador del primer premi i un xec regal de 100 euros a bescanviar per material esportiu per a cada un dels membres de l’equip guanyador del segon premi.

Els vídeos guanyadors, juntament amb la resta de treballs presentats, es poden veure des d’avui mateix a artabac.cat i també al nostre nou canal de YouTube al qual us convidem a seguir i a compartir els treballs que més us agradin per tal de conscienciar a la població de la nocivitat del tabac.

I donat l’èxit i la bona acceptació d’aquesta prova pilot, Osona Contra el Càncer posa en marxa, des d’avui mateix, la convocatòria per a la segona edició, corresponent al curs 2024/2025, oberta a totes les escoles d’ensenyament secundari de la comarca d’Osona. Totes les escoles interessades en participar en aquesta nova edició poden adreçar-se a artabac.cat i omplir el formulari que hi trobaran.

Osona Contra el Càncer posa aquí el punt i seguit a la primera prova pilot del projecte ArTabac amb el qual s’espera que tingui una llarga continuïtat i vol agrair la inestimable participació de totes les escoles i instituts que han fet possible aquesta primera edició i a l’empresa Deteinco per la col·laboració en l’adquisició de les tablets que s’entregaran als guanyadors.